Design og fremstilling af højtryks proces- og rørkonstruktioner er en kernekompetence hos Victor Energi- og Køleteknik A/S. Hvad enten det er en ny installation eller udskiftning/udbygning af eksisterende konstruktioner på borerigge, produktionsplatforme eller ombord i skibe, så kan Victor Energi- og Køleteknik A/S levere alt fra enkelte komponenter til komplette systemer til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder rørarbejde og service i alle metaller og plast, herunder bl.a. alle typer sorte rør, højstyrke rør, højtlegeret rør i bl.a. syrefast, duplex, SMO og titanium. 

I vores produktion følger vi vores egne høje standarder og krav og specifikationer fra kunder,  klassificeringsselskaber og gældende standarder.

Vi leverer altid en komplet dokumentationspakke med fuld sporbarhed på svejsning og materialer.

  • Forudgående undersøgelser
  • 3D måling og scanning
  • 3D CAD & Rør isometrisk tegning
  • Anskaffelse af DIN, API/AMSI-materialer og udstyr
  • Holdbarhedsanalyse
  • Procedure for design-godkendelse
  • Kontakt til klassificeringsselskaber
  • Svejsere med den nødvendige WPS og certifikat til produktion som A333, X52-X80, AISI 4130 m.m.

På det maritime område er der særligt høje krav til materialer og komponenter, og det tager vi naturligvis højde for allerede i indkøbsfasen. Vi handler udelukkende med udvalgte og evaluerede leverandører, og alle leverancer - hvad enten det er til værksteder eller på sites -  kontrolleres inden varerne frigives til produktion.

Vores kvalitetsstyring sikrer, at alle produkter og komponenter efterlever kundens, klasseselskabets eller standardens krav.

Victor Energi- og Køleteknik A/S reparerer, udskifter og konstruerer diverse rørsystemer og anlæg ombord, mens skib eller rig er på værft. Vi udfører alle former for rørkonstruktioner - højtryks- og lavtrykssystemer samt pressystemer som vand, varme og sprinkleranlæg.

Vores montører har stor erfaring og er trænet i at arbejde på specielle arbejdssteder med særlige krav til sikkerheden.