Victor Energi- og Køleteknik A/S leverer og opbygger procesanlæg til ethvert formål. Vores leverance kan være som total- hoved- eller underleverandør. I totalleverance leveres engineering, bygning, komponent-leverance, præfabrikation og installation. Med nogle af Danmarks bedste værksteder og dygtigste medarbejdere kan vi konstruere og montere de mest komplekse løsninger i både sort og rustfrit/højtlegeret stål.

Victor Energi- og Køleteknik A/S råder over Danmarks mest moderne værksteder. Vores moderne teknologi og systemer giver et optimalt arbejdsmiljø, hvor sikkerhed og kvalitetskontrol er højt prioriteret.

Vi ved, at god kvalitet kommer af professionel kvalitetsstyring, og vores målsætning er at give vores kunder kvalitet i topklasse. Derfor er kvalitetsstyring en vigtig og naturlig del af enhver opgave og med det sikrer vi, at løsningen både lever op til kundens forventning og til kravene i danske og internationale standarder.

Vi følger vores kunder helt fra design og projektering af anlæg til idriftsættelse og efterfølgende service. Vores projektorganisation består af kompetente medarbejdere med solid erfaring som projektledere, indkøbere, produktionsledere, sikkerheds- og kvalitetsansvarlige osv.

I alle processens led sørger vi for at optimere produktionen og holde omkostningerne for vores kunder så lave som muligt, bl.a. ved at præfabrikere mest muligt i vores værksteder, hvor der også foretages kvalitets- og udgangskontrol inden forsendelse til installations-site. 

Procesanlæg omfatter såvel rørsystemer som tilhørende komponenter, fx ventiler, pumper, tanke m.v., og derfor kræver disse løsninger en præcis logistik planlægning i forhold til leveringstider, svejsetider og koordinering med underleverandører.

Victor Energi- og Køleteknik A/S går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores løsninger, og kvaliteten starter allerede hos vores underleverandører og i vores valg af materialer og komponenter. Vi benytter udelukkende særligt udvalgte og højt vurderede underleverandører, som vi løbende evaluerer for at sikre kvaliteten og for at have sikkerhed for fremtidig levering af reservedele.

Victor Energi- og Køleteknik A/S tilbyder installation som en del af løsningspakken. Derved sikrer vi, at vores kunder får service af høj kvalitet gennem hele processen. Vores montører er uddannet i håndtering af vores specialdesignede konstruktioner.

Ved installation modtages de præfabrikerede emner på pladsen, hvor de gennemgår modtagelses-kontrol. Vores site-folk er uddannede og instruerede i håndtering og montering af større emner, fx ved anvendelse af løfteplaner for kranarbejde og ved arbejde i højden eller svejsning på stedet. Derudover er de øvede i at færdes på en arbejdsplads, hvor flere entreprenører arbejder på samme tid.