Victor Energi- og Køleteknik A/S er dedikeret til altid at imødekomme kundernes behov. Vi er stolte af den høje kvalitet i vores arbejde og produkter - og af vores fleksible tilgang til opgaverne. Kunderne skal have maksimal værdi for pengene. Inden for svejseteknologi er vi blandt de absolut bedste i Danmark.

Alle vores svejsere er certificeret til opgaven. Det betyder, at medarbejderne regelmæssigt skal bestå en test for at opretholde deres certifikat, og det betyder, at vi har navn og dato på hver eneste svejsning. Certifikaterne sikrer, at vi altid leverer en høj og dokumenteret kvalitet af vores svejsearbejde.

Victor Energi- og Køleteknik A/S er dedikeret til altid at imødekomme kundernes behov. Vi er stolte af den høje kvalitet i vores leverancer, vores præcise levering og fleksible tilgang til opgaverne.

Vi udfører 3D-profil skæring af rør på vores ”Pro-Cutter”. Det  giver en række fordele såsom reduceret slibning, nem montering og optimeret svejseforberedelse til hurtigere svejsetid. 

Maskinen opfylder specifikke egenskaber tilpasset belastningsforhold, svejsekrav og applikations-specifikke egenskaber i overensstemmelse med DIN, AWS, API og ASME-standarder.